Na régen, írtam... és vajon miért?? hát mert nagyon nem értem rá!!!!!!! :D :D és ez jó volt. Ismételten rengeteg papírmunka, rohangálás csabára szövetségbe, igazolást intézni, hétvégén fárasztó suli... de erről majd később még írok... aztán rohanás haza, meccsre, kevésbé sikeres, de jó volt. igaz utánna ismételten előjönnek az egyes ember problémái amit nekünk kell megoldani és elsímítani, de egyre jobban szeretem. Aztán persze még szokásos szombat este... :) és hát... ismét hülye voltam... "dinónak" discoban a helye, túl sokan hívják már oda!!:) vicces ez is. jó is lenne, meg az agyam épp része azt mondja nem kéne, de ez a fránya biológia... ez működik. nem baj majdcsak pont kerül a végére vagy csak pon-pont veszőcske... :D

egyre jobban észreveszem azt, mennyire megszoktam itthon, mármint ezt a csendes kis falusi életet. nyugodtan tekerek haza meló után, végig köszönget mindenki, aztán vacsora után egy jó tonic vagy ha van kivel akkor almássör, vagy rendes és szépen eltelik az idő,
nincsennek rohanó kocsik, villamos, nem üt el a vonat. nem löknek fel, nem érzed minden utcasarkon a hugyszagot. Még hogy a vidékiek parasztok. Na mindegy, kezdem megszokni és így megszeretni is ezt az állapotott, aztán hogy hogy lesz tovább nem tudom.
Már csak azért is, mert az elkövetkező 6 hónapom biztos, hogy nagy változás lesz, és biztos vagyok benne, hogy lesz benn rossz és jó is! de erről majd később írok hosszabat. már erre sincs időm hogy írjak, pedig ezeken kívül lenne még mit bőven, mert történtek dolgok, de pont azért nem foglalkozom velük, mert másra kell fordítsam az energiám, nem ilyen hülyeségekre!
ja idézet, kép, videó:

"A víz alatt, a víz alatt a létezés csodás:
van élelem bőségesen, s nincs vízkorlátozás.
A víz alatt csak egy a gond: a levegő kevés,
de esküszöm, csupán az első öt perc a nehéz."

Koncz Zsuzsa

fasza tetkó,de ez nem lemosható ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ezt meg azért mert rég hallotuk!! és szeretjük :D

Szerző: Dipoo22  2011.09.16. 10:03 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabo22.blog.hu/api/trackback/id/tr263231306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kószálótündérke 2011.09.26. 10:48:48

Hogy rászoktál a blogolásra, pedig hogy ódzkodtál tőle. :)
Nem is vagy annyira dínó. :)
süti beállítások módosítása