4 nap három focimeccs, már azt hittem, sosem lesz elég, de ha vki pénteken hívna még valahova akkor oda is elmennék!! :) Ma egy barátságos meccs, amin van egy olyan gyanús érzésem hogy betyár módon kikapunk! :) Remélem nem kell emiatt ismét összeveszenem senkivel, vagyis remélem nem lesz majd olyan mint múlthéten aki emiatt kap agyérgörcsöt, hiszen ez csak edzőmeccs, sőt bulimeccs! Péntek pihi, aztán szombat ifi meccsen lehet közreműködök segítőként vagy csak asszisztként. Utánna egy sörmeccs mégegyszer a csütörtöki csapattal és itt remélem már nem veszik ők sem komolyan, és  a csütörtökön rúgott 15 után már inkább hagynak minket is játszani :) persze utánna remélhetőleg kaja stb, na meg szombaton egy búcsúbuli, ha minden igaz! Kedvenc kocsmárosunknak lefőtt a kávé rendesen és ez lesz kb az utolsó rendes munkanapja. Remélem nem jutok fel discoba vagy ki tudja, nem kéne, mert vasrnap meg irány Tenke (Tinca) egy kispályás sörmeccs és reggel 8kor indulás,hogy időben ott legyünk.

Szóval azért van jó dolog is az életben, már ha egyesek azt mondják hogy citrom vagyok!! ugyebár nem akarok mutogatni ki.... de nem is ismer.... talán majd innen. Már csak ha ilyen nagy a nézettsége ennek a citromblognak. Ennyiből tényleg jó, hogy tudom követni mikor ki nézi, bár etéren nincs nagy vágyam hogy sokan nézzék, olyan nagy filozofikus írásaim nincsennek, legalábbis még... :) De üzenem, nekem mindenre megvan a miértem és okom! És legalább nem vagyok képmutató! Erről jut eszembe hallgasatok mjúúzikot :

ja héten nincs több írás, ne is nézd, már így is túlteljesítve az 5éves terv!! :) ;) :P :):D 

Szerző: Dipoo22  2011.07.28. 07:55 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabo22.blog.hu/api/trackback/id/tr503106353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kószálótündérke 2011.07.30. 21:45:31

Szia!

Végre van időm olvasgatni, meg szerintem még írni is lesz energiám egy kicsit. Örülök, hogy nem hagytad abba két nap után a blogolást, annyira jó, hogy tudok rólad valamit. Jó olvasni, hogy végre van időd egy kicsit kikapcsolódni, focizgatni. Még mindig vicces, hogy valaki a baráti meccs eredményén kap agyérgörcsöt...mint a zsadányi napokon. :D Pussz, jó hétvégét!

Dipoo22 2011.07.31. 07:40:04

Na ugye, és attól csak rosszabb szokott lenni, de én nem hagyom magam, néha jó kiabálni és kiakadni stb. Bár olyan nagy balhés nem vagyok hogy verekedjek stb, de jó feszültség levezetés! :)
süti beállítások módosítása